Ügyfélkapun keresztül is elérhetőek vagyunk.

Szolgáltatásaink
Közös képviselet


Bővebben

Társasházkezelői tanácsadás


Bővebben

Alapító okirat, SZMSZ, Tűzvédelmi Szabályzat készítés


Bővebben

Társasházak könyvelése, bérszámfejtés


Bővebben

Gazdasági ellenőrzést segítő személy biztosítása


Bővebben

SZVB biztosítása


Bővebben

Háztakarítás, Kertgondozás


Bővebben

Portaszolgálat megszervezése


Bővebben

Rólunk

A Perfect-House társasházkezelő tagjai számára fontos, hogy naprakész ismeretekkel rendelkezzenek a társasházakat érintő jogi, pénzügyi környezetről, pályázatokról, új műszaki megoldásokról.

Fiatal energikus cégként tudjuk, hogy mi akkor tudunk fejlődni, ha az általunk kezelt társasház is fejlődik. Fontos számunkra, hogy a házak kezelése gördülékenyen menjen, átláthatóság, stabilitás jellemezze. Mi nem dolgozunk alkalmazottakkal. Nekünk ez nem munka, nem munkahely, hanem megélhetést nyújtó tevékenység, ami csak akkor működik jól, ha a ránk bízott társasházakban a tulajdonosok elégedettek velünk, és elégedettségüket úgy fejezik ki, hogy minket ajánlanak másoknak, hiszen számunkra fontos a minőségi szolgáltatás, a többi társasházkezelő céggel ellentétben nem a kezelt házak számának jelentős gyors növelése a célunk, hanem a stabil, minőségi szolgáltatás megtartása melletti növekedés. Célunk, hogy minden házunkat ugyanazzal a szakszerűséggel, odafigyeléssel, dinamizmussal kezeljük, egyedi igényeinek figyelembe vételével.

Mivel tudjuk, hogy a tájékoztatás segít a jó döntések meghozatalában ezért a fontosabb döntések előkészítése során az SZVB.-re, nem mint ellenőrző szervre, a tulajdonosi közösségre, nem mint gátló tényezőre tekintünk, hanem partnerekre, akikkel közös a célunk, hogy fejlődjék a ház, növekedjen a lakások értéke, és a lakókból a környezetre figyelő, igazi közösség alakuljon.


Bővebben

Facebook