Ügyfélkapun keresztül is elérhetőek vagyunk.

Perfect-House


Bemutatkozás

Cégünk nem szokványos módon alakult. Régóta jó barátok vagyunk, és azonos értékrendet képviselünk. A cég alapítói végzettségük szerint közgazdász és felsőfokú biztonság szervező. Természetesen rendelkezünk a tevékenység ellátásához szükséges törvény álltál előírt társasház kezelő végzettséggel is. Érdeklődési körünk végzettségünknek köszönhetően szerteágazó, gazdasági, műszaki, jogi, ami biztosítja, hogy a gondunkra bízott tulajdonukat sajátunkként kezeljük.

Mi magunk is társasházban élünk, ahogy családtagjaink, barátaink, ismerőseink legnagyobb része is. Hiszünk abban, hogy a lakástulajdonosok joggal várják el, hogy a ház a jogszabályoknak megfelelően, áttekinthetően, pénzügyileg stabilan üzemeljen, és az érthető tájékoztatások alapján a tulajdonosok felelősen tudjanak dönteni a fejlődésről. Sokféle módon működhetnek a társasházak. Saját ingatlanainknál tapasztaltuk, hogy mind anyagilag, mind a társasházban élők közérzete szempontjából mennyit számít, ha nem megfelelő a közös képviselet, mert éveken át voltunk SZVB tagok, intéző bizottsági tagok, közös képviselők.

A Perfect-House társasházkezelő tagjai számára fontos, hogy naprakész ismeretekkel rendelkezzenek a társasházakat érintő jogi, pénzügyi környezetről, pályázatokról, új műszaki megoldásokról.

Fiatal energikus cégként tudjuk, hogy mi akkor tudunk fejlődni, ha az általunk kezelt társasház is fejlődik. Fontos számunkra, hogy a házak kezelése gördülékenyen menjen, átláthatóság, stabilitás jellemezze. Mi nem dolgozunk alkalmazottakkal. Nekünk ez nem munka, nem munkahely, hanem megélhetést nyújtó tevékenység, ami csak akkor működik jól, ha a ránk bízott társasházakban a tulajdonosok elégedettek velünk, és elégedettségüket úgy fejezik ki, hogy minket ajánlanak másoknak, hiszen számunkra fontos a minőségi szolgáltatás, a többi társasházkezelő céggel ellentétben nem a kezelt házak számának jelentős gyors növelése a célunk, hanem a stabil, minőségi szolgáltatás megtartása melletti növekedés. Célunk, hogy minden házunkat ugyanazzal a szakszerűséggel, odafigyeléssel, dinamizmussal kezeljük, egyedi igényeinek figyelembe vételével.

Mivel tudjuk, hogy a tájékoztatás segít a jó döntések meghozatalában ezért a fontosabb döntések előkészítése során az SZVB.-re, nem mint ellenőrző szervre, a tulajdonosi közösségre, nem mint gátló tényezőre tekintünk, hanem partnerekre, akikkel közös a célunk, hogy fejlődjék a ház, növekedjen a lakások értéke, és a lakókból a környezetre figyelő, igazi közösség alakuljon.

Irodánk ügyfélfogási időben minden tulajdonos előtt nyitva áll, javasoljuk azonban az időpont foglaló rendszer igénybevételét, a várakozás elkerülése érdekében. Telefonon a nap 24 órájában elérhetőek vagyunk. Természetesen, ha bejövő vonalaink foglaltak, üzenethagyás esetén mindenkit visszahívunk.

Nem szeretnénk azt a látszatot kelteni, hogy mi sose fogunk hibázni, hiszen emberek vagyunk, akik dolgoznak, és aki dolgozik hibázik. Ezért fontos kiemelnünk, hogy rendelkezünk szakmai felelősségbiztosítással, mely abban az esetben nyújt támaszt, ha a cég bármely tagja munkája során olyan hibát követne el, mely következtében a társasházat anyagi kár érné.


Facebook